Opskrifter

På denne side vil der blive publiceret nogle lækre og afprøvede opskrifter med et italiensk twist. Her kan du hente inspiration, til at bryde den måske lidt ensartede hverdagsmad. Det italienske køkken er SÅ vidunderligt, og faktisk meget enkelt. Med få gode råvarer og ingredienser i den rigtige kombination, kan du fremtrylle de lækreste retter. Vi har det meste i butikken. God fornøjelse og buon appetito.

 300 g pancetta (i tern eller skiver)


4 stk. æg


2 stk. æggeblommer


200 g revet parmesan evt. halv pecorino


500 g tørret spaghetti af god kvalitet

  1. Steg panchettaen sprød på panden, tag den op og sæt den til side, men gem fedtet i panden.
  2. Pisk æg og æggeblommer sammen med revet ost i en stor skål og kværn godt med peber i.
  3. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Når den er al dente hældes tages pasta med en pasta-ske således, at der følger kogevand med over. Gem et par deciliter af kogevandet til at justere retten med.
  4. Smid pancettaen tilbage på panden og varm det.
  5. Vend det afsmeltede fedt samt panchetta i pastaen, og bland som en gal. Server server straks med lidt ekstra revet parmesan og friskkværnet peber over. 

Copyright © Nordic Design by Thinnesen ApS 2020

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend