Nyheder

Nyheder


Her kan du følge med i, hvad der sker i den hyggelige butik.

OLIE OG BALSAMICO HINBERG & VANILLA

Vi har fået forhandlingen af disse populære og lækre produkter tilbage til Grenaa. De blev tidligere forhandlet hos det hedengangne Landmad Grenaa. Produktserien byder på masser af spændende kombinationer, velsmag og alsidighed til din madlavning.

MALFY GIN I FIRE VARIANTER

Denne skønne anmelderroste og fremadstormende italienske gin fåes i fire varianter: Original, med sicilianske blodappelsiner og med italienske citroner. Medio af juni vil der komme en ny variant i den hyggelige butik, nemlig en variant med pink grape. Nyd den med din yndlings tonic.

VI HOLDER ÅBENT FRA 10 - 14 PÅ MORS DAG

Vi holder åbent på Mors Dag 2018.

Giv din mor en smagsfuld gavekurv til MORS DAG. Vi har skønne olivenolier, forskellige balsamico, krydderier, vine, gin, likører og mange dejlige brugskunstartikler. Gaver der holder...


KOKKEKNIVE FRA RISVIG DESIGN

Et samarbejde er indledt med Risvig Design. Boutique GUSTO har fået forhandling af deres fantastiske serie af kokkeknive, som er fremstillet af damaskus stål i hele 67 lag. knivene er utrolig flotte og meget skarpe.

Knivserien består af: 20 cm. kokkekniv - 15 cm. kokkekniv - 13,5 cm. asiatisk urtekniv. kan købes enkelvis eller i sæt. Alletiders gaveidé.

Copyright b-gusto.dk@2018 All Rights Reserved